Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-2

Μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει ο Παναιγιάλειος στο σημερινό παιχνίδι του με τον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά τουλάχιστον πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήρωας των «μελανολεύκων» αποδείχθηκε ο Γιάννης Καμπουρίδης που στις καθυστερήσεις (93΄) ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 2-2… Το 1-0 είχε πετύχει για την Αιγιώτικη ομάδα ο Νουτσκόσφκι στο 17ο.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τάτση που σημείωσε και τα δύο γκολ, στο 60΄ με κεφαλιά (1-1) και στο 81΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (1-2), κάνοντας μάλιστα και χειρονομίες τους οπαδούς των «μελανόλευκων» να σωπάσουν, κατάφεραν να φύγουν αήττητοι από το Αίγιο. Καλή η διαιτησία του Χαρίση (Ηπείρου) .
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τακίδης, Σανδραβέλης, Ζαφειρόπουλος (73' Νάτσης), Παναγόπουλος (81' Μπαλτιμάς), Σκόνδρας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Μπενετάτος (68' Καμπουρίδης), Νουκόφσκι, Μπούνας, Βλαστός.
ΒΥΖΑΣ: Κόης, Στασινός, Μπασιούκας, Παππάς, Μεϊδάνης, (46' Προβίδας), Παπαευθυμίου (58' Βιλανάκης), Ατματζίδης, Μάγγος, Τάτσης, Ιντζόγλου, Σεμερτζίδης (85' Ζαχαρόπουλος).
* Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, δήλωσε ο προπονητής του Παναιγιαλείου Βασίλης Τζαλακώστας: «Το παιχνίδι ήταν δυνατό, καθαρό και αθλητικό. Προηγηθήκαμε σε μια καλή χρονικά στιγμή και πίστευα ότι στο β΄ ημίχρονο θα δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Όμως τελικά δεν είχαμε την απαραίτητη πειθαρχία και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Άλλωστε η ισοπαλία στην έδρα σου έχει μεγάλη διαφορά από την ήττα».




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!