Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Οι τελευταίες μεταγραφές

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Βύζαντα. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 18χρονο επιθετικό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΟΥΣΣΟ, ο οποίος αγωνίζονταν στην ομάδα της Αγίας Ελεούσας. Πρόκειται για ταλαντούχο επιθετικό τον οποίο γνωρίζουν αρκετά καλά οι διοικούντες τον Βύζαντα, αφου στην ομάδα που αγωνίζονταν επι σειρά ετών χρηματοδότης αλλά και Πρόεδρος ήταν ο σημερινός μεγαλομέτοχος του Βύζαντα Δημ. Τραγκουμανίδης.

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις της ομάδας με απόφαση του Προέδρου, επιστρέφει ο ΑΚΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ο οποίος εως τον Δεκέμβρη θα φορά την φανέλλα του "ΕΥΚΛΕΙΔΗ - ΒΥΖΑ2008" ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και από την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου και έπειτα θα ανήκει και πάλι στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

Άραγε θα σταματήσει η γκρίνια στην εξέδρα σχετικά με το παιδί που είναι ο μοναδικός Μεγαρίτης στην ομάδα και ήταν να φύγει (?). Τελικά τί ισχύει? Σε όλα τα παιχνίδια (φιλικά) το παιδί εκεί ήταν (στην εξέδρα...) ,άρα να πούμε οτι απλώς δεν υπολογιζόταν;
Τουλάχιστον αποκαταστάθηκαν κάπως τα πράγματα... Τον Δεκέμβρη θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!