Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Ποιός ο διάδοχος στην τεχνική ηγεσία;

Μπορεί στον Βύζαντα Μεγάρων από την ημέρα που λύθηκε η συνεργασία με τον Πέτρο Δημητρίου να διαλαλούν πως δεν θα βιαστούνε και θα περάσουν από κόσκινο την περίπτωση κάθε υποψηφίου πριν καταλήξουν στην διάδοχη κατάσταση.

Ωστόσο ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής ξεκινάει την κούρσα από την... Poll position καθώς σε μια πρώτη διερευνητική επαφή που πραγματοποιήθηκε με ανθρώπους του συλλόγου μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Φωστήρα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά ο πρόεδρος Δημήτρης Τραγκουμανίδης έχει άλλη λύση στα σκαριά. Ο λόγος για τον Βασίλη Στασινόπουλο που έχει το πλεονέκτημα της προϋπηρεσίας στην ομάδα των Μεγάρων. Εκτός αυτού διατηρεί άριστες σχέσεις με τους διοικούντες στην ΠΑΕ και δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Εν το μεταξύ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κωσταντόπουλου, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Κυριακή θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακή λύση στην αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Αργυρούλη σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Βύζαντα Μεγάρων για το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας. O έμπειρος τεχνικός ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Λάρισας και δεν επιθυμούσε να αποχωρήσει. Με ανακοίνωση της, η διοίκηση ευχαρίστησε χθες τον πρώην τεχνικό Πέτρο Δημητρίου και τον βοηθό του Αντώνη Τσιπάκη για το πέρασμα του από το σύλλογο. Χθες το βράδυ αναμενόταν να συζητηθεί στη διοίκηση το θέμα που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα με τον αρχηγό Τάκη Παππά.

από sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!