Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Κασδοβασίλης: ''Χωρίς φόβο''

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης, τεχνικός του Βύζαντα ανέλαβε πριν από λίγο καιρό στη θέση του Πέτρου Δημητρίου. Υπήρξε σχολιαστής στην ΕΡΤ, όμως όταν τον κάλεσε το καθήκον του (προπονητής είναι ο άνθρωπος) και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Έδειξε πως δεν φοβάται το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή και αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει χθες στους παίκτες του. Άλλωστε όπως είπε στους ποδοσφαιριστές του "όποιος φοβάται να καθίσει σπίτι του".

-Σας φοβίζει το παιχνίδι της Κυριακής;

«Φυσικά και όχι. Μίλησα στους παίκτες μου τους είπα πως όλα οι αγώνες είναι για να τους παίζουμε. Τους έφερα ως παράδειγμα τη νίκη του Εργοτέλη επί του Παναθηναϊκού και την εμφάνιση του Διαγόρα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είδατε εσείς ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων;».

-Τι ζητήσατε από τους παίκτες σας;

«Να μην φοβούνται. Δεν μας τρομάζει η Παναχαϊκή. Ξέρουμε ότι έχει διπλάσιους πόντους από εμάς, ότι διαθέτει εκπληκτική άμυνα, αλλά μέχρις εκεί. Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γιατί δεν είχα την ευκαιρία να την παρακολουθήσω».

-Έχει και απουσίες...

«Εννοείς τον Γκούρμα. Είχε μία ρέντα καθώς σκόραρε 4 φορές σε ισάριθμα παιχνίδια. Κάθε ομάδα έχει 6 επιθετικούς. Οι παιχτικές διαφορές στη Γ' Εθνική δεν είναι μεγάλες. Έβαλα δύο φορές από τον πάγκο το Ρόυσσο και σκόραρε και τις δύο. Μπορεί ο αντικαταστάτης του Γκούρμα να είναι καλύτερος».

-Υπάρχει άχγος;

«Κανένα άγχος. Το άγχος θα το έχει η Παναχαϊκή που πρέπει απαραίτητα να κερδίσει, όχι εμείς. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο παιχνίδι. Το πιστεύω. Αυτό το μήνυμα πέρασα στους παίκτες μου».

-Το νεαρό σύνολο που διαθέτει ο Βύζας μήπως επηρεαστεί από τον κόσμο;

«Δε νομίζω. Έμαθα ότι στην Αγία Παρασκευή η Παναχαϊκή είχε 400 φιλάθλους. Μεγάλο "όπλο" ο κόσμος αλλά δεν παίζει αυτός. Εμείς ποντάρουμε στην ταχύτητα και στο τρέξιμο».

-Οι ομάδες στο πρωτάθλημα έχουν διαφορές;

«Στη Γ' Εθνική δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ούτε είναι πολλοί οι παίκτες που προέρχονται από την Α' και τη Β' Εθνική. Εμείς δεν έχουμε τέτοιους. Και η Παναχαϊκή, όπως όλες οι ομάδες, δεν έχει τρανταχτά ονόματα. Ελπιδοφόρος παίκτης ο Λισγάρας, ο Γκούρμα προέρχεται από την Α' Εθνική, ο φίλος μου ο Παπουτσής».

-Την έχετε δει την Παναχαϊκή;

«Όχι δεν έτυχε. Θαυμάζω το ότι έχει καλή αμυντική λειτουργία που ξεκινάει από τα μαρκαρίσματα στο κέντρο. Ο προπονητής έχει βρει τους κατάλληλους παίκτες. Είμαι της ίδιας φιλοσοφίας. Προτιμώ το 1-0 από το 3-2».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!