Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Τέλος ο Κασδοβασίλης!

Aλλαγή προσώπων είχαμε στον πάγκο του Βύζαντα. Παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους αποτελεί πλέον Αντώνης Κασδοβασίλης μετά από διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τραγκουμανίδη σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη το βράδυ.

Στην προπόνηση της Τρίτης μάλιστα ο πρόεδρος του Βύζαντα είχε μπαράζ επαφών με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ δεν δίστασε να τους ρωτήσει τι θα πρέπει να κάνει προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και να επιστρέψει ο Βύζας στα θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες από την πλευρά τους έδειξαν να στηρίζουν τον Κασδοβασίλη και να αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για την κακή πορεία του συλλόγου.

Από την πλευρά ο ισχυρός άνδρας του Βύζαντα επισήμανε ότι δεν μπορεί να αλλάξει … όλη την ομάδα κάτι που έκανε τον Κασδοβασίλη να περάσει οικιοθελώς την πόρτα της εξόδου. Μαζί του αποχώρησε και ο γυμναστής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Όσον αφορά την διάδοχη κατάσταση ο 38χρονος Περουβιανός και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Σέζαρ Ροζάλες ανέλαβε τον πάγκο του Βύζαντα και θα έχει συνεργάτη έναν ερασιτέχνη γυμναστή.

πηγή: sport3.gr

Τα συμπεράσματα δικά σας! Εκεί που λέγαμε οτι η ομάδα πάει καλά με τον νέο προπονητή και ο κόσμος φαινόταν ευχαριστημένος, τα τελευταία αποτελέσματα μας θύμισαν γνώριμα σκηνικά, με απομάκρυνση προπονητή για άλλη μία φορά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!