Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Φιλικό: Βύζας - Εθνικός 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Εθνικό με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Παρουσία 300 θεατών, οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ, αλλά είδαν δύο φορές την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Μία με τον Γκονσάλβες στο 30' και μία με τον Ζουαρί στο 50'. Οι Μεγαρείς είχαν μια ευκαιρία με τον Οκουε (25'), ο οποίος με βολέ ανάγκασε τον Συμεωνίδη να διώξει τη μπάλα με εντυπωσιακή επέμβαση. Με τους «κιτρινόμαυρους» δοκιμάστηκε και ο 17χρονος αριστερός μέσος Ανέστης Πιστοφίδης, ο οποίος προέρχεται από τον Ευκλείδη Μεγάρων αλλά ενδέχεται να αποκτηθεί τον Ιανουάριο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ:
Ούλμαν, Καραμπλάκας, Ντούνης, Αρκουμάνης, Ιωάννου, Ράσιτς, Μαζιώτης, Ρούσσος, Οκουε, Κωστέλλος, Ατματζίδης. Επαιξαν και οι: Διαμαντής, Πιστοφίδης, Ιντζόγλου, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Τσατσαρώνης, Γκούμας, Παναγιωτίδης, Χωραφάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Συμεωνίδης, Τερλελής, Παγώνης, Μακρόπουλος, Μοσχογιάννης, Τσεμπερίδης, Λίτσης, Μπρούνο, Γκονσάλβες, Μανουηλίδης, Κωστάκης. Επαιξαν και οι: Σουλογάνης, Νικολόπουλος, Γκράιμς, Βιδάλης, Καρακώστας, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Δήμος, Αλιμπάς, Ζουαρί, Χαλαουάνι, Φαρινόλα, Τσίνος, Εμμανουηλίδης, Γιαννής.

* Με τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Βύζας Μεγάρων στο Αργος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναργειακό αφού η ΠΑΕ βάζει πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει στις 15:00 έξω από το γήπεδο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!