Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ανησυχία για Σεμερτζίδη

Πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδεικνύεται στον Βύζαντα Μεγάρων ο τραυματισμός του Γιώργου Σεμερτζίδη στο γόνατο. Ο Χρήστος Καρβουνίδης που τον εξέτασε διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα χονδροπάθειας και είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία μπορεί να τον κρατήσει μέχρι και έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης! Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναχώρησε την Πέμπτη για την Καβάλα προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη από τον φυσιοθεραπευτή των «αργοναυτών» Νίκο Αντωνίου.

Εκείνος του συνέστησε επίσης να μπει στο χειρουργείο αλλά μπορεί να... τρενάρει το νυστέρι μέχρι τον Μάιο αφού ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή. Ενδεχόμενη απώλεια του Σεμερτζίδη θα αναπροσαρμόσει τα μεταγραφικά πλάνα των Μεγαρέων αφού μπορεί να κινηθούν για παίκτη και στη γραμμή κρούσης.

Από κει και πέρα, είναι δεδομένη η επιθυμία του Νίκου Κουρμπανά για την απόκτηση ενός αμυντικου χαφ και ενός στόπερ και οι στόχοι είναι δεδομένοι. Πρόκειται για τους Γιώργο Αντωνόπουλο και Χρήστο Λισγάρα, οι οποίοι ανήκουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο έμπειρος τεχνικός τους γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στην Παναχαϊκή. Στα αγωνιστικά, ο τιμωρημένος Διαμαντής δεν υπολογίζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναργειακό και γίνεται προσπάθεια να εξασφαλίσει άδεια από το στρατό ο Σταυριανός.

από sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!