Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Εξώδικο Κούγια για την ΠΑΕ Καλλιθέα

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Ενωσης της Β’ και Γ’ Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη, και το νομικό σύμβουλο της ΕΕΠ, απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, μέσω του οποίου ζητά την αποβολή της Καλλιθέας από την Γ΄ Εθνική λόγω των αμετακλήτων δικαστικών και διαιτητικών αποφάσεων οι οποίες, διατάσουν την αποβολή της από το πρωτάθλημα, για χρέη προς ποδοσφαιριστές.
Αυτό το εξώδικο αφορά άμεσα την ομάδα του Βύζαντα μιας και τα παιχνίδια της Καλλιθέας με την ομάδα μας και τον Αία, κρίνονται άκυρα. Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο:
«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ
Αλεξίου Χ. Κούγια, Δικηγόρο Αθηνών, οδός Βασ Σοφίας, αριθμ. 55.
                          ΠΡΟΣ
1. Σπύρο Καλογιάννη, Πρόεδρο της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής, οδός Θεμιστοκλέους, αριθμ. 42
2. Αντώνιο Βουγίδη, Νομικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ και Γ’ Εθνικής, Θεμιστοκλέους, αριθμ. 42
     Ο Δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης, νόμιμος εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν εκδώσει αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις και διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, μου γνωστοποίησε ότι προ των Χριστουγέννων εξεδόθησαν διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες διατάσουν την αποβολή της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εφόσον η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΣΕ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ, δεν έχει καταβάλλει τα ποσά τα οποία έπρεπε να είχε καταβάλει στους αντίδικους της ποδοσφαιριστές.
     Όπως με διαβεβαίωσε ο ως άνω Δικηγόρος, οι αποφάσεις αυτές βρίσκονται στα χέρια τόσο του πρώτου από εσάς όσο και του δεύτερου, αλλά παρά τα όσα διατάσσονται στο διατακτικό αυτών των αποφάσεων, η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής της οποίας η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ είναι ισότιμο μέλος, συνεχίζει να ορίζει τους αγώνες η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, χωρίς συγχρόνως να δημοσιοποιεί, αποκρύπτοντας από τα μέλη της Ένωσης, όπως η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αλλά κυρίως τα μέλη του Δ.Σ. τις αποφάσεις αυτές.
     Επειδή από αρκετών ημερών έχω προσπαθήσει να έρθω σε επικοινωνία με τον πρώτο από εσάς στο κινητό του τηλέφωνο αλλά κατέστη αδύνατο.
    Επειδή από αρκετών ημερών έχω έρθει σε επικοινωνία με τον δεύτερο, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες.
    Επειδή όπως πληροφορήθηκα από τον Τύπο, η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ υπέβαλε ένσταση κατά του κύρους του αγώνος της με την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με αιτιολογία τον παράνομο ορισμό της μεταξύ τους διεξαγωγής του αγώνος.
   Επειδή αν είναι αλήθεια αυτά που πληροφορήθηκα, υπάρχει ανισότητα των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου οι ΠΑΕ χωρίζονται σε κατηγορίες αυτών που πληρώνουν για να παίζουν και αυτών που δεν πληρώνουν, αλλά πάλι παίζουν.
    Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ για την προσφυγή της σε οποιοδήποτε θεσμοθετημένο όργανο στην Ελλάδα και σε κάθε διεθνές όργανο και δικαιοδοτική αρχή.
      Επειδή αν είναι αλήθεια τα όσα πληροφορήθηκα, παρανόμως ορίσθηκαν οι αγώνες της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ τόσο με την ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΕΩΣ όσο και με την ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ και την προσεχή Κυριακή με την ΠΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙ, βλάπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα συμφέροντα τόσο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ όσο και των άλλων ομάδων στον Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
     Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για όσα συμβαίνουν.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ – ΑΙΤΟΥΜΑΙ όπως εφαρμοστούν άμεσα όσα υπαγορεύει εις βάρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!