Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ντόπες οπαδών του Βύζαντα εν όψει του ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Στην προπόνηση της Παρασκευής βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί του Βύζαντα Μεγάρων, προκειμένου να «ντοπάρουν» τους παίκτες τους εν όψει του ντέρμπι ανόδου με την Παναχαϊκή στα Μέγαρα. Συνθήματα με τα οποία ζητούσαν τη νίκη και την άνοδο, ενώ άναψαν και καπνογόνα. Στο ξενοδοχείο στην Κινέτα θα βρεθεί ο πρόεδρος Δημήτρης Τραγκουμανίδης για να μιλήσει στους παίκτες. (26/2/2010)

Δυναμική παρουσία είχαν οι περίπου 150 οπαδοί του ΒύζανταΜεγάρων που βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή για να ντοπάρουντους παίκτες. Κατά τη διάρκεια αυτής άναψαν καπνογόνα, ενώ φώναξαν συνθήματαζητώντας τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή και συνάμα την άνοδο στη Β’ Εθνική: «Άνοδος,άνοδος κίτρινε θεέ», «στη Β’ Εθνική θα σε δούμε και θα τρελαθούμε», ενώ τα εξαμάξης άκουσε και ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών, Αλέξης Κούγιας.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων αναμένεταινα δώσει το «παρών» στο ξενοδοχείο της Κινέτας που θα καταλύσει η αποστολήπαραμονή του αγώνα και θα τους υποσχεθεί το καθιερωμένο πριμ σε περίπτωσηνίκης. Βέβαια, αν το τρίποντο συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, τότε ακούγεταιέντονα ότι θα ξεπεράσει τα 10.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, άνθρωποι από την ΠΑΕ κατήγγειλαν ότι δέχοντανκατά τη διάρκεια της ημέρας υβριστικά συνθήματα στα γραφεία της ομάδας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!