Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Βύζας - Παναχαϊκή Δηλώσεις...

Δίκαιο το τελικό 0-0 χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ευγένιος Γκέραρντ: «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Ο Βύζας είναι μια σκληρή ομάδα και το απέδειξε σήμερα. Παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά βρήκαμε δυσκολίες μπροστά. Στο β’ ημίχρονο κάναμε μόλις δύο φάσεις. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του 70χρονου τεχνικού που σχολίασε και τα επεισόδια που συνέβησαν με τις ρίψεις αντικειμένων από την πλευρά των γηπεδούχων: «Το Ελληνικό αυτό φαινόμενο το βλέπουμε, το ξέρουμε αλλά δεν αλλάζει με τίποτα».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για την πρώτη του παρουσία στον πάγκο της Παναχαϊκής και ποια στοιχεία του άρεσαν και ποια όχι: «Όλα τα νέα παιδιά προσπάθησαν, αλλά χρειάζεται δουλειά. Παίξαμε καλά στην άμυνα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ από την μέση και μπροστά».
Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων, Μάρκος Μαυρομάτης, ανέφερε: «Έγινε ένα καλό ματς αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και πιστεύω ότι είχαμε την πρωτοβουλία του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια και το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί. Με το πάθος και τη θέληση που έχουμε δεν θα χαθεί ο στόχος μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Ήταν καλός ο διαιτητής. Ο Βύζας πάντως είχε 3 κλασικές ευκαιρίες και δεν θυμάμαι ευκαιρία της Παναχαϊκής»!
  • Τα παράπονά του για τη διαιτησία του Μήτσιου (Ηπείρου) εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Βύζαντα, Δημήτρης Τραγκουμανίδης.
  • Στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών μεταφέρθηκε συνοδεία του Σπύρου Τσαρούχη ο Λυμπέρης Στεργίδης, καθώς του «κλείδωσε» το γόνατο.
  • Πρόβλημα λίγο πάνω από τον αστράγαλο για τον Βασίλη Βαλλιάνο…
  • Παρέα είδαν το σημερινό παιχνίδι στα Μέγαρα οι πρώην «κοκκινόμαυροι» Πέτρος Σταθάκης και Κώστας Παπουτσής!
  • Αργότερα θα ακολουθήσει και φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Βύζαντα και την Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!