Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Δεν ασχολούμαι με γραφικούς περιπλανώμενους παράγοντες

Απάντηση στα όσα ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα η Παναχαϊκή για την κακή φιλοξενία που έτυχε στο ντέρμπι με τον Βύζαντα Μεγάρων έδωσε ο μεγαλομέτοχος των "κιτρινόμαυρων", Δημήτρης Τραγκουμανίδης, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Στο μεταξύ, εκφράζονται φόβοι ότι ο μέσος Γιώργος Σεμερτζίδης υπέστη ρήξη χιαστού. (1/3/2010)

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Τραγκουμανίδη:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω ανακρίβειες και κακοήθειες. Πρέπει να ασχοληθώ με την ομάδα μου και όχι με γραφικούς και περιπλανώμενους παράγοντες οι οποίοι το μόνο που έχουν ως στόχο είναι να δημιουργήσουν κλίμα για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και να διαφημίσουν το όνομα τους. Δεν πρόκειται λοιπόν εγώ να τους κάνω αυτή τη χάρη. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο, καθώς απομένουν ακόμη 10 τελικοί. Σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε όλοι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές προπονητές και φίλαθλοι να είμαστε μια γροθιά, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας μας στην Β΄ Εθνική. Ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε και προστάτεψε την ομάδα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να είναι κοντά στον Βύζαντα μέχρι τέλους».

Πολύ πιθανό φαντάζει το σενάριο ο Γιώργος Σεμερτζίδης να έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Το απόγευμα της Δευτέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασής του.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!