Κυριακή 9 Μαΐου 2010

33η Αγωνιστική:Παναιγιάλειος - Βύζας Μεγάρων 0-1

Με το διπλό πέρασε η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων από το Αίγιο και την έδρα του Παναιγιάλειου χάρις το τέρμα του Όκουε στο 49΄ της αναμέτρησης.
Οι «μελανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Κατηγορία ενώ οι Μεγαρείς βρίσκονται και με τα δύο πόδια στην Β΄ Εθνική.

Σε replay
1΄ Σουτ του Αντωνόπουλου έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσούλης
45΄ Εκτέλεσε φάουλ ο Γκιγκανί ο Ούλμαν «έχασε» την μπάλα από τα χέρια του.
Ο Αποσκίτης «έστρωσε» στον Σανδραβέλη ο οποίος σούταρε αλλά αποσώβησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

49΄ Γκοοοολ Ο Όκουε με ένα δεξί «χλιαρό» σουτ ανοίγει το σκορ για τον Βύζα (0-1)

Συνθέσεις
Παναιγιάλειος: Κατσούλης, Σανδραβέλης, Πέτρου, Μαντάς, Ζαφειρόπουλος, Νικολόπουλος, Ντόμας, Χατζής, Γκιγκανί, Γκάτσης, Αποσκίτης

Βύζας Μεγάρων: Ούλμαν, Ιωάννου, Λισγάρας, Γκούμας, Αρκουμάνης, Ράσιτς, Αντωνόπουλος, Μιχελής, Στρατάκης, Καφαντάρης, Όκουε

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κόρινθος), Ψυχογιός (Κόρινθος)

Παραλειπόμενα
Στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου βρίσκονται περίπου 1200 άτομα. Ανάμεσα τους υπάρχουν και φίλαθλοι του Βύζαντα διάσπαρτοι και χωρίς διακριτικά.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στο γήπεδο του Αιγίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη της άτυχης 32χρονης, που βρισκόταν στον 4ο μήνα της κύησής της.

Με “μαύρα” περιβραχιόνια αγωνίζονται οι «μελανόλευκοι» ως ένδειξη πένθους. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές κρατούσαν από ένα λουλούδι.

Σύσσωμο του ΔΣ του Βύζαντα Μεγάρων και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέθεσαν στεφάνι για τα θύματα της περασμένης Τετάρτης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!