Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Τα τελευταία νέα πριν το μπαράζ ανόδου

Με απογευματινή προπόνηση στα Μέγαρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Βύζαντα για το σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στα Τρίκαλα, το οποίο θα κρίνει παράλληλα και την άνοδο στη Β' Εθνική. Με εξαίρεση τον Μαζιώτη που έκανε τρέξιμο και θεραπεία οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και θα συνεχίσουν την Τετάρτη με μια προπόνηση πάλι το απόγευμα (19:00) στο δημοτικό στάδιο του συλλόγου. Ο Μαζιώτης, πάντως, αναμένεται να δώσει το παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου, σε αντίθεση με τον Γκούμα που είναι τιμωρημένος γι' αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες θα προπονηθούν την Πέμπτη (16:30) για πρώτη φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Σε ότι αφορά τη μετακίνηση των φιλάθλων, η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε τα εξής: «Τα πούλμαν που ναυλώνει ο δήμος Μεγαρέων θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Λυτάρα στις 15:00 το απόγευμα του Σαββάτου καθώς πρέπει να βρίσκονται στις 16:30 έξω από το κέντρο 'Διογένης' στην Λ. Συγγρού, όπου με την συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα μεταφερθούν στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Από το μεσημέρι της Τετάρτης θα διατίθονται τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία τιμώνται 15 ευρώ. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και από κιόσκι που έστησε ο δήμος Μεγάρων στην πλατεία Λυτάρα.

Επίσης στα Μέγαρα ήδη έχει ξεκινήσει η κινητοποίηση και με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ καλούνται όσοι φίλαθλοι θελήσουν να μετακινηθούν δωρεάν με τα πούλμαν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου αλλά και στο κιόσκι της πλατείας Λυτάρα. Τέλος, ο πρόεδρος Δημ. Τραγκουμανίδης και το διοικητικό συμβούλιο οφείλουν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο Μεγαρέων Δημ. Στρατιώτη και τους συνεργάτες του αντιδημάρχους, οι οποίοι ενήργησαν άμεσα ώστε να καλύψουν την μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας στον αγώνα της χρονιάς για τον Βύζαντα αλλά και όλο το έντυπο υλικό για την διαφήμιση του παιχνιδιού και την κινητοποίηση των φιλάθλων».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!