Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο Δημήτρης Αρναούτης ο νέος προπονητής του Βύζαντα

Ο Δημήτρης Αρναούτης είναι ο εκλεκτός του Βύζαντα Μεγάρων, καθώς προχώρησε στη συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ Ρουφ, με... φόντο το ματς της χρονιάς με τα Τρίκαλα.

Ο νέος προπονητής του Βύζαντα αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου ο οποίος αιτιολογώντας την απόφαση του ανέφερε σχετικά: "Πήραμε έναν προπονητή ο οποίος με την πορεία του στις ομάδες που έχει μέχρι τώρα δουλέψει έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη πρόκληση που λέγεται Βύζας. Είναι ένας τεχνικός με μέλλον και στόχος μου είναι να αλλάξει το κλίμα και την ψυχολογία στην ομάδα ώστε στο μπαράζ με τα Τρίκαλα να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β' Εθνική".

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός του Βύζαντα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε τα παρακάτω: "Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα η οποία αυτή την στιγμή είναι σε περίοδο αυτοσυγκέντρωσης. Οπότε τα λόγια είναι περιττά. Χρειάζεται δουλειά μέσα στο γήπεδο αφού έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελικός για εμάς και πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι ο καθένας με τις πράξεις του θα δώσει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο."

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!