Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Συνέντευξη του Σεροπιάν ως προπονητής του Βύζαντα

Χαρούμενος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Βύζαντα Μεγάρων εμφανίστηκε ο Μουράτ Σεροπιάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο scorernews.blogspot.com.

O 39χρονος προπονητής στη συνέχεια τόνισε μεταξύ άλλων, ότι θέλει να συνδυάσει την  θητεία του που είχε ως ποδοσφαιριστής  στην ομάδα και συγκεκριμένα την επιτυχία του 2002, όπου οι "κιτρινόμαυροι είχαν πετύχει την άνοδο (απο το περιφερειακό στη Γ' εθνική), με την νέα σεζόν που ακολουθεί.

Aυτή την φορά όμως, όπως τόνισε, θα προσπαθήσει να συνεισφέρει απο τον πάγκο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του Βύζαντα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ.Σεροπιάν Μουράτ στο scorernews.blogspot.com:

-Αναλαμβάνετε για πρώτη φορά ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, είναι μεγάλο βήμα για εσάς;

Σίγουρα είναι μεγάλο βήμα, αλλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να φοβάμου, αφού έχω αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες και λογικό είναι να έχω αποκτήσει κάποια πείρα, δηλαδή το πως λειτουργούν αυτές οι κατηγορίες. Οπότε δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.

-Πως προέκυψε η συμφωνία με τον Βύζαντα;


Γνώριζα τον κύριο Τραγκουμανίδη, προέκυψε το κενό στην τεχνικη ηγεσία, ήρθα σε συζητήσεις με τον πρόεδρο και έτσι ήρθε η συμφωνία, ώστε να αναλάβω την ομάδα.

-Πέρυσι η ομάδα έχασε την άνοδο στο μπαράζ, φέτος ποιοι είναι οι στόχοι;

Είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για στόχους. Πρέπει πρώτα να υπουλλώσουμε τις πληγές που άφησε η περσινή σεζόν και στη συνέχεια θα δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα.

-Έχετε άποψη για το ρόστερ της ομάδας;

Βεβαίως και έχω άποψη, γιατί πέρυσι είχα παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του Βύζαντα και το μπαράζ και έτσι έχω διαμορφώσει μία εικόνα για τη δυναμική της ομάδας.

-Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο του Βύζα...


Αρχικά θέλω να πως πως είναι μεγάλη μου τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία από την διοίκηση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μακάρι να πετύχουμε μία μεγάλη επιτυχία, όπως το 2002 όταν σαν ποδοσφαιριστής του συλλόγου είχα πανηγυρίσει την άνοδο του Βύζαντα από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική. Από εκεί και πέρα, θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

πηγή: scorernews.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!