Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Φιλικό: Βύζας Μεγάρων- νέοι Ολυμπιακού 2-0

Νικηφόρο ήταν το κυριακάτικο τεστ για τους παίκτες του Μουράτ Σεροπιαν, οι οποίοι επικράτησαν 2-0 στο Ρέντη επί της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Παρά το καλό ξεκίνημα από πλευράς «ερυθρολεύκων», ο Βύζας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29’ με τον Όκουε και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με τον Ατματζίδη στο 67ο λεπτό.

ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Καλδέλης, Αποστολόπουλος (46’ Κρητικός Ντίνος), Δημακάκος (73’ Ιατρού), Σούλης (46’ Πετρόπουλος), Λεάντρο (66’ Πολυχρονάκης), Σταμογιάννος, Πάνουελ (46’ Λυκογιάννης), Σιώπης (73’ Κρητικός Νίκος), Αριανούτσος (60’ Γκαβασιάδης), Βάντερσον, Κοτσαρίδης

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ούλμαν, Καραμπλάκας, Ντούνης, Ιωάννου, Μπελεγρίνης, Γκούμας, Μουστάκης, Παγώνης, Όκουε, Μωυσίδης, Ρούσσος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ροβίθης, Ατματζίδης, Ρωμαΐδης, Σταυριανός, Μαρκάκης, Ταμπάκης, Νταντάμης, Κυριακίδης, Μαζιώτης, Ντεκίδης, Μιχάλης και Μπαγδάρογλου.
πηγή: mikriliga

2 σχόλια:

  1. Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού. Μπράβο σας και σας εύχομαι άνοδο στην Β' Εθνική ολόψυχα. Φαίνεται να φτιάχνετε μία σπουδαία ομάδα και φέτος.
    Βλέπω ότι πήρατε και τον Μωυσίδη που ειναι πιτσιρικάς και ήρθε απο την Μπρέσια Ιταλίας και έβγαλε μάτια πέρισυ στην Νίκη Βόλου και τον Παγώνη και άλλους. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!