Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

5η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων-Απόλλων Σμύρνης 2-0



(82' πεν Γκούμας, 86' Ρούσσος σουτ)

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Ούλμαν, Ταμπάκης (46' Δήμου), Ιωάννου, Γκούμας, Μαζιώτης, Μουστάκης, Ρούσσος, Μπελεγρίνης, Ατματζίδης (56' Όκουε), Νταντάμης, Στρατάκης (77' Παγώνης).

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Καρούλιας): Κατσούλης, Στρόμπουλος, Κύργιας, Καραδέμητρος, Ρούσης (67' Βέρμπης), Κωνσταντίνου, Πατσιαβούρας (79' Λαζανάς), Λιοσάτος, Βλάχος, Μπούκας, Συρίγος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βρακάς (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρουμπής, Τσάρνας (Εύβοιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρούσσος, Στρατάκης - Κωνσταντίνου, Καραδέμητρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Σχόλιο: Ο Βύζας Μεγάρων των... χιλίων προβλημάτων επικράτησε 2-0 του Απόλλων Σμύρνης, χάρη σε δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε ένα μέτριο έως κακό ανά διαστήματα παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές με τους Ρούση (6’) και Μπούκα (42’), χωρίς ωστόσο να είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η τελευταία καλή φάση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έλαβε χώρα στο 62’, όταν ο Καραδέμητρος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα χέρια του Ούλμαν. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια και μετά την άστοχη κεφαλιά του Ρούσου, ο Γκούμας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ. Η νίκη των γηπεδούχων «σφραγίστηκε» τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν μετά από πάσα του Παγώνη, ο Ρούσος πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-0.

mikriliga.com

Ας δούμε και το πρώτο γκολ του αγώνα με το εύστοχο χτύπημα του Γκούμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!