Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

10η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Κεραυνός Κερατέας 1-0

Δέκατη αγωνιστική στη Football League 2 με τον Βύζα να αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Κερατέας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο ο Βύζας είχε την κατοχή σε όλο τον αγώνα, αλλά η αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων δεν επέτρεψε στον Βύζα να απειλήσει παρά μόνο από κάποιες στημένες μπάλες. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Κεραυνός έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Λυκούδη, αλλά στο τετ α τετ ο παίκτης πλάσαρε ψηλά άουτ. Ο Βύζας συνέχισε να έχει την υπεροχή και ενώ η πίεση στα καρέ του Κεραυνού αυξανόταν, σε φάουλ του Νταντάμη στο 84ο λεπτό ο Στρατάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του Βύζα κύριος Σεροπιάν κι ο σκόρερ της συνάντησης Σωτήρης Στρατάκης, μίλησαν στον φακό του MegaraTV.gr. Τις αποκλειστικές δηλώσεις αλλά και φάσεις και το γκολ του αγώνα θα τα δείτε στο παρακάτω λινκ:
[Video] Βύζας Μεγάρων - Κεραυνός Κερατέας 1-0

Bύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Ούλμαν, Ιωάννου, Γκούμας, Μουστάκης (76' Ροβίθης), Ρούσσος (62' Δήμου), Ντούμης (45' Μωυσίδης), Μπελεγρίνης, Ατματζίδης, Νταντάμης, Στρατάκης, Οκουε.

Κεραυνός Κερ. (Δημήτρης Τσιαούσης): Διαμάντης, Μπάτσος, Τριανταφύλλου, Ρήγας (79' Παντέλης), Γκεμίσης (64' Γεωργακόπουλος), Κουτρομάνος, Αλεξιάδης, Λιαζούρας, Νταϊφώτης, Καλλιπολίτης, Λυκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!