Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

15η Αγωνιστική: Ηρακλης Ψαχνών- Βύζας Μεγάρων 2-1

Παιγνίδι με πολλές συναισθηματικές εναλλαγές αλλά με μοναδικό και αδιαφιλονίκητο πρωταγωνιστή την γηπεδούχο ομάδα του Ηρακλή Ψ. που κάποιο «κακό μάτι» του στέρησε ένα υπερμεγέθες σκορ δεν αμφισβήτησε ούτε στιγμή όμως την υπεροχή που του έδωσε σύν μία νίκη. Με αίσθηση υπεροχής και αβαντάζ την έδρα της η ομάδα του Αντώνη Πριόνα παρά τη μαζική αποχώρηση 8 συνολικά παικτών της φάνηκε ολοκληρωτικά κυρίαρχη στο γήπεδο και από το 4’ μόλις λεπτό άρχισε να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ. Βέβαια οι ευκαιρίες που έχασε η γραμμή κρούσης της για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσαν τον άγραφο νόμο του όταν χάνεις γκολ δέχεσαι γκολ, και έτσι ενώ μέχρι το 20’ είχε τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες στο 24’ δέχτηκε το γκολ από τον έμπειρο Αρκαμάνη τη στιγμή που και οι δύο ομάδες είχαν δημιουργήσει συνωστισμό στην εστία του Θανάση Μιχελή κατά την εκτέλεση κόρνερ στερώντας στον πορτιέρο των πράσινων κάθε δυνατότητα ορατότητας και ελέγχου.

Ο Αρκουμάνης έχει πετύχει το τέρμα ο Μιχελής έχει πέσει στην αριστερή του γωνία χωρίς αποτέλεσμα και οι πανηγυρισμοί των παικτών του Βύζαντα χρεώθηκαν στο τέλος με ήττα για τους Μεγαρείς

Η πίεση συνεχίστηκε ως το τέλος του Α μέρους πιο έντονη ενώ στο β μέρος παρά την δυνατή μπόρα που ξέσπασε, ξέσπασε και ο Ηρακλής και στο 55’ ύστερα από ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ του Ντελέκου ήρθε η ισοφάριση, 1-1, ξεσηκώνοντας τους 600 και πλέον φιλάθλους που επέμεναν στις εξέδρες και ας είχαν ανοίξει…οι καταράκτες του ουρανού.

Η μαζική άμυνα των παικτών του Ηρακλή μετέφερε το παιγνίδι από το κέντρο και επάνω και με αυτή την στρατηγικη ο Πριόνας αποδόμησε κάθε φιλοδοξία των αντιπάλων του

Αλλά ακόμη δεν είχαν τελειώσει οι δοκιμασίες της μοίρας που και αυτή φαίνεται να την υποτάσσει στη θέλησή της η βαθύτερη δυναμική της ομάδας των Ψαχνών. Στο 63’ ο Ματσός ανατράπηκε βίαια στην περιοχή του Σταυριανού ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο αρχηγός Μάριος Σέγκος πήρε θέση βολής στα 11 μέτρα. Μια κακή εκτέλεση και έγκαιρο μπλοκάρισμα του Σταυριανού στέρησαν προς στιγμή το προβάδισμα από την γηπεδούχο. Ο Αρχηγός όμως το έχασε το πέναλτι, ο αρχηγός αποζημίωσε για την προσωρινή απώλεια. Ένας συνδυασμός στην επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα μια έξυπνη ασίστ του νεοαποκτηθέντα Βαγγελή στο Σέγκο, και το έξυπνο πλασέ του δεύτερου ανεβάζει το σκορ σε 2-1 που αποτέλεσε και το τελικά διαμορφωμένο αποτέλεσμα για το τρίποντο.Στο 83’ και για…τυπικούς λόγους και προφανώς από μια προσωπικά διαμορφωμένη δεοντολογία ο ρέφερι απέβαλλε τον Αντώνη Πριόνα, εξήντλησε τις καθυστερήσεις μέχρι χιλιοστού του δευτερολέπτου και τέλος σφύριξε τη λήξη.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΓΝΔΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-1


πηγή: soropoulos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!