Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

20η Αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης - Βύζας Μεγάρων 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Βύζα απέναντι στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης με 0-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο 34ο λεπτό με προβολή του Σκαφτούρου μετά από ωραία ενέργεια του Όκουε.

Φωτογραφίες από τον αγώνα αλλά και τους φίλους οπαδούς του Απόλλωνα μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Καρούλιας): Κόης, Στρόμπουλος (80' Βέρμπης), Κύργιας, Μπούμπας (65' Καραδέμητρος), Λαζανάς, Σούφλας, Κωνσταντίνου, Θωμάς, Βλάχος, Σουλελές, Τσιλιγγίρης (55' Ρούσσης).

Βύζας Μεγάρων (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Ανδρίκος, Γκούμας, Σκαφτούρος (86' λ.τρ. Μπαγδάτογλου), Ρωμαϊδης, Νταντάμης, Αρκουμάνης (70' Μουστάκης), Γεωργακόπουλος, Μωϋσίδης (92' Μανωλιάδης), Στρατάκης, Οκουε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Τσιμπρίδης (Σάμου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Όκουε

Σχόλιο από mikriliga:
Σε νέα απώλεια - την τρίτη διαδοχική του - υποχρέωσε ο Βύζας Μεγάρων τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Ριζούπολη. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν επικράτησε 1-0 με γκολ του Σκαφτούρου, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμάνουελ Οκουε που πρωτοστάτησε στις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες αλλά αποβλήθηκε στο 78' σε μια επεισοδιακή φάση. Τα νεύρα ήταν έντονα στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να μην λείψουν οι αντεγκλήσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων στο φινάλε. Παράλληλα, υπήρξαν για μια ακόμα φορά έντονες αποδοκιμασίες των φίλων του Απόλλωνα προς τον Νίκο Καρούλια, ζητώντας την αποπομπή του από τον πάγκο της ομάδας.

Λαϊκά δικαστήρια ξανά στη Ριζούπολη!

Λαϊκά δικαστήρια συνέβησαν για μια ακόμα φορά στο γήπεδο της Ριζούπολης μετά την νέα -τρίτη κατά σειρά- ήττα του Απόλλωνα, αυτή τη φορά από τον Βύζαντα Μεγάρων. Οι οπαδοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» επιδόθηκαν για μια ακόμα φορά σε εν χορώ υβριστικά συνθήματα κατά του Νίκου Καρούλια, ζητώντας την αποπομπή του από τον πάγκο («Καρούλια, φύγε»). Δέκτης των αντιδράσεων του κόσμου έγινε και ο μεγαλόμετοχος Σταμάτης Βελλής, ο οποίος όμως εξακολουθεί να στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό.

«Τα παιδιά προσπάθησαν αυτό που μπορούν. Δεν τους ρίχνω ευθύνη. Δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Είναι δύσκολη περίοδος για μας. Ξέραμε εξαρχής πως δεν είμαστε για εκεί που δείχνει η βαθμολογία. Τώρα θέλουμε μόνο ηρεμία» σχολίασε ο κ. Καρούλιας μετά το τέλος του αγώνα και δικαιολόγησε ακόμα την συμπεριφορά του Καραδέμητρου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα έτρεξε προς τα αποδυτήρια με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτη των φιλοξενούμενων επισήμανε: «Τον έβρισε ο Σκαφτούρος και μάλιστα επανειλλημένα μέσα στον αγώνα. Η ενέργεια του πάντως είναι κατακριτέα. Θα δούμε τι θα κάνουμε…».

Ο Καρούλιας είχε ακόμα στην ανάπαυλα του αγώνα έντονο διάλογο διαμαρτυρόμενος προς τον διαιτητή ενώ νωρίτερα είχε ανταλλάξει... γαλλικά και με μέλος από τον πάγκο του Βύζαντα. Ο προπονητής των νικητών Μουράτ Σεροπιάν σχολίασε από την πλευρά του στο φινάλε. «Οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς. Δείξαμε για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι καλύτερη εικόνα από ότι στην έδρα μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Εύχομαι στον Απόλλωνα να βρει το δρόμο του γιατί είναι καλή και ιστορική ομάδα».

* Οι οπαδοί των δύο ομάδων που βρέθηκαν στη Ριζούπολη, όπως και στο παιχνίδι του α' γύρου έτσι και την Κυριακή, ανάρτησαν μαζί τα πανό τους και μάλιστα το κεντρικό ανέφερε πως «Μας χωρίζουν μόνο ενενήντα λεπτά».

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!