Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγέλει ο Τσουκαλάς για τα επεισόδια στα Χανιά

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πλατανιά, Τίμου Καβακά, ο οποίος τόνισε ότι αυτός και οι παίκτες του φοβόντουσαν μην κολλήσουν κάτι στα αποδυτήρια του Βύζαντα Μεγάρων εξόργισαν τον Χρήστο Τσουκαλά. Ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» μιλώντας στο onsports απάντησε στα λεγόμενα του τεχνικού των Κρητικών, ενώ έκανε λόγο για προπηλακισμό των παικτών και του συνοδού της αποστολής, Κωνσταντίνου Σύρου, ο οποίος – όπως αναφέρει ο κ. Τσουκαλάς- χτυπήθηκε αναίτια. Από την άλλη ο γενικός αρχηγός της ομάδας των Μεγάρων επισήμανε πως ο Βύζας δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση του Πλατανιά!
Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Τσουκαλά:
«Μπορεί να έγινε ό, τι έγινε μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με 30-40 εξαγριωμένους φιλάθλους του Πλατανιά.
Εκεί προπηλακίστηκαν οι παίκτες και ο συνοδός της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Σύρος, καθώς χτυπήθηκε αναίτια από φίλαθλο της ομάδας του Πλατανιά.
Εμείς στα Μέγαρα μπορεί να μην έχουμε καινούργια αποδυτήρια, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιος που να έχει πει ότι χτυπήθηκε παίκτης ή παράγοντας φιλοξενούμενης ομάδας.
Πάντα δίνουμε το παράδειγμα φιλοξενίας σε όσες ομάδες έρχονται στα Μέγαρα.
Παρόλα αυτά κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με τη διοίκηση του Πλατανιά, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να μας προστατέψουν.
Και επιμένω ότι θα πρέπει να σκεφτούν ξανά να γίνει περίφραξη στο χώρο των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!