Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

2η Αγωνιστική: Βύζας Μεγάρων - Πιερικός 1-2

Δυστυχώς η πρεμιέρα του Βύζα στη Football League μετά από 28 χρόνια στο γήπεδό του δεν ήταν ιδανική. Ο Βύζας ηττήθηκε 2-1 από τον Πιερικό μετά από δύο παιδαριώδη λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα στο πρώτο μέρος που ήταν αρκετά για να χάσει τελικά. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Βύζα να ζητά πέναλτι σε χέρι μέσα στην περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο κι αυτή ήταν ο Βύζας. Οι κιτρινόμαυροι παίρνοντας δύναμη και από τους φίλους της ομάδας, μπήκαν με κέφι στον αγωνιστικό χώρο να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και θα μπορούσαν να το πετύχουν, αν δεν είχαμε παράξενα σφυρίγματα από τον διαιτητή της συνάντησης. Δυστυχώς το ένα γκολ στην επανάληψη δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.  

Διαιτητής Γκρανάς Βοηθοί:Σαββόγλου-Χατζημωυσιάδης(Ξάνθης) 4ος: Σφακιανάκης(Αθήνας) Κίτρινες: Μωυσίδης 25′ Κουτσοσπύρος 39′ Σανόκο 43′ Γκούμας 55′ Μπέριος 58′ Πέτρου 70′ Γκουγκουλιάς 82′ Τόσκας 88′ Κωνσταντινίδης 90+.  
Κόκκινη: Δεύτερη κίτρινη ο Μπέριος 82′
 
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς(46′Μιχελής), Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης(51′Σκαφτούρος), Στρατάκης, Λίτσης, Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας. ΠΑΓΚΟΣ: Μιχελής, Ροβίθης, Πέτρου, Νταντάμης, Γεωργακόπουλος Ανδ., Μακρόπουλος, Σκαφτούρος.  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος):Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου(80′ Τόσκας),Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα(88′ Κωνσταντινίδης), Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος(67′Γκουγκούλιας). ΠΑΓΚΟΣ:Ντόσκας, Πουρσανίδης, Κωτσιόπουλος, Καλαγκάνης, Καρακούτσης, Γκουγκουλιάς, Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!