Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

10η Αγωνιστική: Ηρακλής Ψαχνών - Βύζας Μεγάρων 2-1

Συνεχίζεται η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας της Εύβοιας, με τον Γιώργο Βαζάκα στο «τιμόνι», καθώς επικράτησε και της ομάδας των Μεγάρων και πλέον είναι στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει βαλθεί να… ανατρέψει τα προγνωστικά. Η ομάδα της Εύβοιας παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές, έχοντας δυο συνεχόμενες νίκες πλέον που την έχουν φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς! Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε και του Βύζαντα Μεγάρων, αν και… καρδιοχτύπησε μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα λόγω της μείωσης του σκορ και της αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων.

Ο Ηρακλής από το ξεκίνημα του παιχνιδιού στα Ψαχνά φανέρωσε τις προθέσεις του, με τους Γέσιτς και Χαϊκάλη να είναι οι πλέον κινητικοί παίκτες της ομάδας του Βαζάκα. Οι φιλοξενούμενοι του Θύμιου Γεωργούλη ωστόσο αμύνονταν σωστά και δεν επέτρεπαν να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στα καρέ του Παναγόπουλου. Εν τέλει, στο 29’ του αγώνα μετά από ωραία σέντρα του Γέσιτς, ο Χαϊκάλης έκανε την κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βύζαντα και να ανοίξει το σκορ.

Το άσχημο για τους γηπεδούχους ήταν πως στη φάση του γκολ ο σκόρερ ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Σέγκο, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για δυο περίπου εβδομάδες. Ο φυσικός αρχηγός των Ψαχνών πάντως, κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του άτυχου συμπαίκτη του, έχοντας καλή συνεργασία με τους Γέσιτς και Ποκόνγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν και πάλι, με τον Βύζαντα να έχει μόνο ένα καλό σουτ του Ρεκλείτη στο 50’, και κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ με τον Ποκόνγκ στο 54’, με τον Γέσιτς να είναι ξανά ο δημιουργός της φάσης που έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ηρακλή. Η απάντηση από τον Βύζαντα ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Ντιαλό πήρε κάθετη από τον Σπαγκή και πλάσαρε τον Σικαλιά, όμως δεν υπήρξε συνέχεια. Στα τελευταία λεπτά ο Σπαγκής είχε μια καλή ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση αλλά τη σπατάλησε, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπακομήτρου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κονέ, Μπακομήτρος, Ιακωβάκης (75' Μπαλαμπάνης), Λιόσης, Γέσιτς (85' Τζάκης), Βανγκελί, Ποκόνγκ, Χαϊκάλης (30' λ.τ Σέγκος)

Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς (80' Μανδύλης), Λαμπρόπουλος, Γρομιτσάρης, Σπαγής, Βελέτης, Θ. Βλάχος, Ζάρκος (46' Ρεκλείτης), Αρναρέλης (57' Διαμαντόπουλος), Ντιαλό

πηγή

Άδεια Creative Commons
Αυτό το άρθρο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!