Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κ19: 1η Αγων.: Εργοτέλης - Βύζας Μεγάρων 3-0

Με καλή εμφάνιση και νίκη συνδυάστηκε η πρεμιέρα της νεοσύστατης ομάδας κάτω των 19 του Εργοτέλη, η οποία επικράτησε στο Μαρτινέγκο 3-0 της αντίστοιχης του Βύζαντα Μεγάρων, για το πρωτάθλημα Νέων της Football League.


Το σκορ για την ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη άνοιξε ο Λεονάρντο με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 19’, για να τον… «μιμηθεί» λίγο αργότερα στο 32’ ο Μπουρσέλης, ο οποίος με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0 για τους κιτρινόμαυρους.

Το τελικό 3-0 για τους νικητές διαμόρφωσε και πάλι ο Μπουρσέλης με πλασέ στο 88’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του. Τον αγώνα παρακολούθησε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Σίνιτσα Γκόγκιτς, ο οποίος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση και την αγωνιστικότητα των νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γενιτσαρίδης (78’ Μερτίρι), Παντελάκης, Άλα, Μαρκάκης, Σηφάκης, Γκέκας (62’ Βογιατζής), Μπουρσέλης, Φοβάκης (73’ Ξημεράκης), Λεονάρτο, Σάλιακας.

Πηγή

Άδεια Creative Commons
Αυτό το άρθρο χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να σχολιάσετε χωρίς να βρίζετε και να προκαλείτε!